6minggu 1hari

assalam semua ibu2 dan bakal ibu..ibu2 pernah xmasa pregnant badmood, sedih,dan nk mrh tetiba.. sy mgndg ank ke3 dh. tp mgndg kali ni sy emosi sgt, xtw knp.. mrh tnpa sebb, kekadang menangis sorang2. cpt penat.. satu lg sb ank kedua sy baru 1tahun 4bulan,tgh aktif sgt skrg. smpai suami pon perasan.

1 Balas

Normal tu

4y ago

kan.. pregnent kali kuat beno marahnya, menangis,terasa pon ade. kdg suami silap ckp sikit je dh menangis.. huhu