sakit perut

Assalam , says dah masuk minggu ke 13 , normal ka kalau sakit perut macam sembelit tu ? hm , kadang kadang perut senak ape semua , tak tahan . penyelesaian ?

2 Balas

Kalau sy masa awal pregnant dlu mmg sembelit sbb makan ubat tambah darah. Perut pun sentiasa kembung mcm penuh angin. Sy banyakkan minum air, makan on time, sapu yuyee dan makan buah.

First, jumpa your gynaecologist dulu.. Kalau semua normal Alhamdulillah..