Kerap Sakit Perut

Hai nak tanya , normal ka hujung2 trimester ketiga niy kerap sakit perut dan selalu berakk ja kadang cirit birit , kadang sembelit ? Sebelum niy jarang nak berak , sekarang hari² boleh dikatakan sakit perut jaa ..

2 Balas

Sama la saya skrg ni kerap sakit perut asik nak berak je.. Pastu time mlm je dia mengeras tapi aktif.. Otot celah kangkang ni jngn kata la pedih je setiap kali nk jalan

kalau rasa abnormal boleh pergi kk tnya misi kk. mcm kes adik sy cirit birit last2 pergi hospital doctor kata nk bersalin dn kena emergency ceaser sbb baby prem.