Air Coke / Pepsi

Assalam Saya nk tanya Saya pregnant 7 bulan Mengidam nk minum Coke dari awal preggy Tapi ada orang cakap tak elok minum Kalau pregnant ..Kalau nk minum kena tunggu habis pantang Apa semua .. Jenuh dah tahan ni dari awal awal haritu .. boleh ke minum ya?

1 Balas

Boleh je sis skdr 1cwn buat hilg tringin tu....tp jgnlah awk gogok hbs 1 btol bsr....😁

4y ago

Tu laa tu. Pernah cakap banyak kali, orang laki kan paham je laa. Risau tak bertempat 😅