Pregnant 10 minggu boleh ke minum air coke? Teringin sgt nk minum coke yg sejuk dalam tin 🥲

Sblm pregnant sy bukan jenis minum coke .. ttbe pregnant ni teringin nk makan n minum benda yg sy tak suka sblm ni #pleasehelp

1 Balas

Hai. Sebaiknya kalau nak minum sangat kalau kuantiti yang sangat sedikit okay. Sebaik jangan ambil bila perut tengah kosong. Tapi kalau 1 tin nak minum atau 1/2 tin tu tak disarankan sebab gula dalam tu tinggi.