saiz kandungan

assalam.. saya nak bertanya kepadw yamg berpengalaman.. saya dr knak2 suka pkai seluar di garisan pusat.. kini sy dah mengandung 18minggu.. kandungan pertama selepas 6tahun.. alhamdulillad dengan izin-Nya.. tapi saya rskn sz perut seperti x berubah dan garisan bekas seluar dibhgian perut masih tenggelam.. bahaya x untuk kndungan even skrg sy da tukar seluar ke maternity pant? atau disebabk sz dan sy yg besar/ berisi mmg keadaan perut x ternmpk? normalkah? assalam..

1 Balas

Rasa normal je. Perut jd tak sekata kan? Sy masuk 4-5 bulan baru perut bulat elok. Before ni jd lekuk kes pakai seluar atas pusat 😅