Due November 2020

Assalam. Sape due November kita geng! Sy due 7 November. Belum scan gender. Korang mcm mana?

82 Balas

saya 8/11..scan 2D masa 17 weeks dh tunjuk boy..harap btul la..bleh sepasang dngn sulung 🥰

Insya allah due on 28/11. Saya doakan semua kita dipermudahkan bersalin. ❤ Aamiin.

Saya..23.11...tp bbkn ade gdm on insulin..38 w kena serah diri..ade lg balen 11 w...

Saya 2/11 doktor kata gegirl.. First baby..moga semuanya d pemrudahkan.. Amin..

InsyaAllah saya 22/11.. Belum cek gender jugak walaupun dah masuk 7 bulan hahah

Sma2 laa kito doakn agar bby kito slmt d dp'mudhkn smpai b'salin nti.. Aamiin2

9/11...bt detail scan, confirm boy. baby bg free tengok, tk malu2 dia.

November babies. Insya allah bb 28/11. Minta dipermudahkan. Aamiin.

14/11/2020 baby girl Tp sbb GDM kne bersalin awal dari pd tarik due

Due 2/11 tp dah pilih tarikh 20/10 😂 so dah xjadi baby nov 😁