Haid / nifas

Assalam & salm sejahtera semua. Hye mommies. Nk tanya, adakah normal bagi seorang ibu beranak czer bulan 2/2022 but still keluar darah hingga hari ini ? Dia mcm ni.. 1. hari pertama sehingga hari k-27. Kemudian x da darah untuk 4 hari. 2. Kemudian turun darah untuk 3 hari kemudian xda darah. 3. Hari k-45 (31.3.22) ada darah sampai tarikh 6hb. 4. Kemudian selepas bersama, ada darah lendir keluar. Normal kh tu gais ? Tu nifas atau haid ? Sbb ni 1st time berlaku. 1st time czer. Tnya kawan2 yy pernah czer kata tak pernah alami.

1 Balas

๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ด๐˜บ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ต๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ข๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ.๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ค๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ด 40 ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข 60 ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช.. ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ถ..๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฉ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ข๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฎ.๐˜ค๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ถ๐˜ต..๐˜ฎ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข..๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช๐˜ช๐˜ฏ

2y ago

๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ...