Darah Nifas

Saya bersalin czer lepas bersalin keluar darah nifas pada hari ke 28 darah sy berhenti sehari semalam kemudian keluar darah semula selama 5 hari dan 5 hari keluar warna kekuningan. Kemudian dah berhenti lg sekali sehari smlm, dan da solat tapi pagi ni keluar semula darah. Ada tak yang pernah mengalami macam ni ? Boleh share kan ke ?

1 Balas

Jika tak terhenti darah selama 25 hari dlm tempoh maximum nifas 60 hari, darah yg keluar tu masih darah nifas. Normal.