Keliru

Assalam nk tnye, masuk bulan 3 nie baru 1 tahun usia perkhwnan kami, tapi suami mintk izin utk berkhwn dua, apa patut sy buat? Bermadu atau mintak perpisahan??

26 Balas

Kalau saya, saya tak izinkan. Maaf la memang poligami tu dibenarkan. Tapi hati ni tak izinkan. Pokok pangkal nya awak tanya hati awak. Awak izinkan dan redha atau tak? Kalau tak cakap jela tak.

4y ago

Tak kuat jangan izinkan. Nanti effect emosi awak. Ingat tade siapa dalam dunia ni yang lebih sayang kan diri kita selain diri kita sendiri.