Keliru

Assalam nk tnye, masuk bulan 3 nie baru 1 tahun usia perkhwnan kami, tapi suami mintk izin utk berkhwn dua, apa patut sy buat? Bermadu atau mintak perpisahan??

26 Balas

minta pandangan dr yg bertauliah , sis. mintak pandangan sini mcm2, boleh mengganggu emosi sis. semoga Allah mudahkan urusan rumahtangga sis

Ya Allah baru setahun diri kn rumah tangga dah nk ad yg no 2..smoga sis kuat.. Bnyk2 berdoa smoga Allah aturkan yg baik2 utk sis

Klo sya mmg tak izinkan!! Mahu kwin lgi sdgkan isteri ada, anak pun dah ada nak cari lubang lain tu khwin atas nafsu

Mintak saja perpisahan sis.. Dri sis menanggung derita, elok d lepaskan dripada d pertahankan

Lebih baik jumpa pakar kaunseling perkahwinan terlebih dahulu. Moga-moga jumpa penyelesaian.

Doa byk2 moga nt terbuka hati dia untk berubah x menduakan awak...semoga di permudahkan urusan awak

4y ago

Ye Aamiin, tq sis,..

Dah kenapa barubsetahun kawen dah mcm gitu? Hmmm bwak pg kaunseling perkahwinan ya.

Bru setahun khwin dia dah mnta khwin lg stu? Hmmm... Sbb apa... Smpi nya hati

Wasalam,Sy doakan Allah bg petunjuk pd puan utk buat keputusan ni.amiin

Baru masuk 1tahun, Cuba tanya kenapa dgn suami??