Lucrin Injection Treatment

Assalam, memandangkan sy ade endometriosis, sy telah buat pembedahan laparoscopic utk buang endometriosis sy, dan start dgn treatment lucrin injection, kne inject for 3-6x, 1 injection setiap bulan, so dalam 3-6bulan la sy on this treatment, So, nk tnye, anyone yg pernah atau sedang on treatmen lucrin?

1 Balas

Saya mmg ada endometriosis tapi saya belum pernah ada pengalaman ini kes disebabkan saya dah mengandung dulu sblm procedure ...... Lepas deliver baby pun kebetulan kene ceaser doktor x usik disebabkan saya berjaya mengandung tapi doktor pasang satu alat utk kelancaran setiap kali period pain tu muncul... Smpi 8 tahun ni gagal utk mengandung lagi tapi baru nak jalan procedure saya disahkan hamil kembali... Saya sgt bersimpati dgn pejuang endometriosis ni... Cuma keadaan berbeza2...