keliru

assalam. nk tnya. sy last priod 2.10..nikah 4.10.19..kdag2 ada pnng. mual. skit pggang.. kncg kotor..prt plkq mcm2 rasa.. tp pnh buat prngnant test. tp negetif lagi.. tu tnda2 preggy kee ? sy xpnh ada pngalaman..trme ksih

3 Balas

Simptom tak boleh ikot sangat. Kadang2 berlaku perubahan hormon selepas bersama suami. Dulu sy baru2 kawin pun lebih kurang jugak. Baru seminggu kawin dah rasa mcm2. Sakit kepala la. Mual. Perut sakit. Tapi tak pregnant pun. Lama juga ambik masa dapat tahu sy mengandung. Masa tu sy fikir mungkin badan sy baru nak serasi dengan suami bila bersama tu.

Sy pun dulu gtu. Perubahan hormon tu sis after kawen. Bykkan mknn berkhasiat, senaman inshaAllah nnt ada rezeki melekat la tu😉

Nak tau hsmil atau tidak...upt...x boleh tengok pada simptom...kadang simptom period dengan hamil sama