air asam jawa

assalam nk tnya.. air asam jawa blh mnum tk pregnant 20week.. sbb mk sdara suh mnum air asam jawa yg dibncuh sndri sbb skrg tgh sembelit.. dh search kt app tp xjumpa.. tq..

2 Balas

Tak pasti lah boleh cuba kot tapi masam lah boleh telan ke😆...klu akak mkn betik je lawas membuang 2 kali sari..banyakkan minum air masak n mkn sayur

4y ago

sy masam2 ni sy suka😂 fav sy.. lemon pn blh mkn mcm limau.. tp dh pregnant ni kne brjaga2 la huhu..nk mkn pn msti fikir effect kt baby ke x.. sy mkn buah bnyk dh.. betik, apple, jambu,tmbikai tp tetap smbelit.. maybe sbb ubat iron tablet tu kot..

Boleh je rasanya nak minum. Minum berpada2.

4y ago

Tak jalan jugak eh 😂