Air Asam Jawa

Dlm tmpoh prgnt ni sya suka mnum air asam jawa.. Blh dktakan hari2 sya mnum.. Usia kndungan sya baru 4bln..adakah ok???

5 Balas

Trimester pertama dlu saya pun suka minum air asam jawa..masuk trimester kedua dah xsuka masam2 suka manis2 plak..Alhamdulillah ok je xde mslh,skrg dah 36weeks dah

7mo ago

selalunta anak apa ehh, girl ke boy?

Okay je tapi air asam jawa tu buat sendiri kan? Jangan letak gula byk pula ye.

4y ago

Check ingredient. Takut byk gula. Kalau boleh buat sendiri pure. Takut gdm nanti

if dah minum hari2 dan takde masalah dengan kesihatan should be ok .

Bleh je...Klau dh suka...

Okayy jee . Masam sedapp