boleh makan atau x?

Assalam nak tanya ibu2 kat dalam ni, tempe boleh makan x masa mengandung? sebab saya suka sangat2 makan tempe ni, selalu je nak makan kalau boleh tiap2 hari.. kalau x mengandung pun memang saya suka makan tempe ?

18 Balas

Uii sedap tu..mkn dengan nasi ayam penyet sambal berlado..omg..terliur..mna nk cri mlm2 ni..pantang sebut🤣😂

4y ago

Kann 😋 baru je makan nasi ayam penyet😂

Tempe bagus.Kaya dengan probiotik.Bagus untuk usus dan pencernaan.Lagi bagus makan mentah 🥰🥰

4y ago

Hehe, kena beli tu sis😊 sy selalu beli tempe.. Memang suka mkn kalau x pregnant pun.. sis dh berapa bulan?

W'salam. Boleh je nak makan sis. Nak makan ape pun boleh cuma kena berpada2.

kalau ad cyst , elakkan .. kalau takde xpe mkn kuantiti siket

4y ago

Ok sis, tq ye 😊

Melainkan puan alergik dgn bahan tempe. If tak mkn jela.

4y ago

Sy ok je makan tempe tu sis😊

elok sangat makan tmpe sis.. makan je.. 😊😊

4y ago

Sebab setengah org ckp xblh mkn.. takut nanti baby kena penyakit kulit..

Makan tempe xde masalah pm sb dye kacang soya..

4y ago

Xjgk..jgn mkn slalulh..

Boleh makan sis. Berkhasiat.

4y ago

Tu la, tp knp ad org ckp xblh mkn?

Tempe sgt bagus time pregnant.

4y ago

Mungkin ada yang alergic. Jangan dengar cakap orang sgt. Kalau dah tertulis makan tempe tu bagus, bagus la jawabnya.

Blh je sis..mkn la