Mummy 16 weeks

Assalam mummy to be, saya dah masuk 16 weeks, perut tak besar tak kecik 😂 week keberapa baru besar bulat tu ye? Ramai sangat cakap kecik nya perut awak emm..

4 Balas

Kalau pakai baju ketat sendat nmpak la jugak.. tapi kalau sya takdelah nk pkai gituu just untuk bagi org nmpak😂 sya lagi pakai baju jnis longgar biar org tak nmpak

2y ago

hahaha betul² 😂 segan kot nak pakai baju ketat² 😂 pergi kerja pakai baju maternity company, jadi besar baju nya. cuma tu la ramai pulak cakap "ohh kecik lagi, awal nya pakai baju mengandung" 😅

Saya pun sama. Kcik je. Lps tu risau. Oky tak ni? G depan cermin tgok perut. Buncit tak? 🤣🤣

2y ago

sama sis dgn sye😆😆

saya 16w+ juga kalau pakai baju tak nampak pun lg babybump nya hehe

28w keatas.