detail scan

Assalam mommy2 smua...nk tnye spe dah pernah buat detail scan??sme x mcm scan biase??detail scan boley thu ape je ek

16 Balas

Perlu buat detail scan ni, ada rezki lebih, asingkan sikit utk buat detail scan. Kita boleh tau info baby, mcm sy, semua ok. Satu je doc detect ada echogenic foci at left ventricle. Doc ckp tak bahaya and saiz dia pon 0.19cm, alhamdulillah, lega. So byk pros kalau kita buat. Jgn lmbt sgt nak buat ok. Nnt lemak baby dah byk, ssh nk nmpk.

4y ago

seeloknye scan mase brpe week ya??