detail scan

Assalam mommy2 smua...nk tnye spe dah pernah buat detail scan??sme x mcm scan biase??detail scan boley thu ape je ek

16 Balas

Walaikumsalam lain sis saya baru je buat selasa lepas memang kita boleh tgok smua keadaan baby dkt dalam smua

Tak bksempatan nak buat pon.. dari info yg dpt.. dr boleh scan fzikal janin/kandungan dgn spesifik..

Semua organ dlm baby.. Complete ke x.. Yg swasta lawpn mahal tp kita taw detail..

Doc pun suggest saya details scan sbb pregnant 1st time at age 42. High risk. Hari2 doa yang baik2 je. Tak kisah boy or girl asalkan sihat sempurna cukup sifat. Doakan saya ok

8mo ago

kita sama sis 42 esok buat detail scan Sbb high risk. doakan sy dan baby. Saya doakan urusan sis pun dipermudahkan🤲

Ni bezanya sis

Detail scan boleh tahu in case ada something wrong pada physical baby etc, penting ya. Scan biasa 2d 3d 4d 5d tu bagi I optional.