detail scan

Assalam mommy2 smua...nk tnye spe dah pernah buat detail scan??sme x mcm scan biase??detail scan boley thu ape je ek

16 Balas

Doc pun suggest saya details scan sbb pregnant 1st time at age 42. High risk. Hari2 doa yang baik2 je. Tak kisah boy or girl asalkan sihat sempurna cukup sifat. Doakan saya ok

8mo ago

kita sama sis 42 esok buat detail scan Sbb high risk. doakan sy dan baby. Saya doakan urusan sis pun dipermudahkan🤲