test

Assalam hi mommy. Mohon bertanya..sy last period 22april.. start 1mei dh test opk..nk cr hari subur.tp 4ari cek test line sama je..xde pudar xde terang sgt. So saje test plk pkai upt. Naik jgk 2line. Pernah x ade momy yg test dpt result mcm ni??valid ke result upt tu?

test
5 Balas

mcm saya. miss period seminggu. saja gedik suka main celup-2 opk. tgok positive . pelik jugak kenapa positive sbb dah delay period. then org kata , kalau delay period, tapi test opk positive ada kemungkinan pregnant. saya test pula upt. ye mmg pregnant. Now 12 weeks. doa kan saya dan baby sihat. 😘 semoga kita semua dimurahkan rezeki. amin

Inshaallah ade rzeki.. Pk pstif ye.. Ade je org period tp prgnt..

Ikutkn awak dlm fasa ovulasi.

Bole taw regular cycle berapa day?..

4y ago

Pada pandangan mata sy laa.. opk tu semua blom positif. Mungkin hampir positif..

Insyaallah ada rezeki