New Obimin VS Folic Acid

Assalam mommies semua. Semalam saya buat buku pink di KK dan doctor ada bagi saya ubat new obimin. Nak tanya, saya perlu makan lagi ke ubat Folic Acid atau hanya new obimin sahaja? Acid folic tu saya makan since drpd awal pregnancy. Saya tak tertanya doctor semalam. Btw saya dah 12w pregnant. Terima kasih mommies ☺️

2 Balas

tak payah ya.hanya makan new obimin dah cukup, i dah tanya kat doktor hari tu. doktor cakap boleh terus stop folic acid, makan new obimin saja.