Wangian utk baby

Assalam mommies semua. Nk minta pendapat, product ape yg best utk baby? Yg wangi and bagus utk baby. Mcm mandian baby, lotion atau minyak angin and etc

11 Balas

baby kalau boleh kurangkan guna yang wangi2/fragrance. tgk kalau kulit dia takde effect apa takde kering2 baru boleh guna.i used bzu bzu bodywash head to toe and bzu bzu punya bedak yg ad corn starch. anak dh 1 stgah tahun baru guna baby Johnson. tu pon baru guna lotion sbb produk wangian mmg keringkan kulit,sbb tu kene ad lotion. masa baby takde guna lotion mana.naik umur 2 tahun baru guna carrie junior.minyak angin baby guna minyak telon je,, yuyee takut panas sgt. dh agak2 tebal kulit perut tu boleh la nk swap guna yuyee..kalau ad luka i used gel gamat sbb certain rashes cream ad steroid.