Wangian utk baby

Assalam mommies semua. Nk minta pendapat, product ape yg best utk baby? Yg wangi and bagus utk baby. Mcm mandian baby, lotion atau minyak angin and etc

11 Balas

baby kalau boleh kurangkan guna yang wangi2/fragrance. tgk kalau kulit dia takde effect apa takde kering2 baru boleh guna.i used bzu bzu bodywash head to toe and bzu bzu punya bedak yg ad corn starch. anak dh 1 stgah tahun baru guna baby Johnson. tu pon baru guna lotion sbb produk wangian mmg keringkan kulit,sbb tu kene ad lotion. masa baby takde guna lotion mana.naik umur 2 tahun baru guna carrie junior.minyak angin baby guna minyak telon je,, yuyee takut panas sgt. dh agak2 tebal kulit perut tu boleh la nk swap guna yuyee..kalau ad luka i used gel gamat sbb certain rashes cream ad steroid.

Hi, untuk mandian baby dan lotion saya akan cari mild formula brand macam sebamed, cetaphil, qv, aveeno, pigeon botanical natural, etc. Saya akan pakai one set (shampoo, body wash, lotion, diaper cream). Tak campur brand. Masa baru lahir saya pakaikan anak one set sebamed. Sekarang dah 1 year++ saya tukar pakai one set cetaphil pula. Minyak angin tak pakai. Cuba la survey 😊

8mo ago

ohh ok2.. tp pencuci cetaphil mmng ok jerawat pasir smua hilang cuma harga agak keras ..

You can try baby Johnson or cetaphil. The head to toe is definitely to try and safe for baby even smell so nice. The cetaphil lotion even can apply from face to toe. Baby Johnson summer swing baby cologne is so refreshing and comfy apply on the baby clothing after shower.

Sy guna mndian carry baby by carrie junior yg penutup btol dia kaler biru. 1 lgi sy guna bzubzu yg utk baby pnya. Sblm ni pakai tasneem tpi rsa mcm rmbut ank jdi keras..😅😅 mngkin xsesuai dgn rmbut ank sy.

Try tropika. Shoppee ada jual. Good soothing smell. Try lotion dia n also herbal cream. Any other product from tropika like mandian is wangi too.

8mo ago

Multiuse lotion

Drypers head to toe semua wangi2 . Lotion sebamed . Mnyak rambut bby oil wane hijau n puprple. Tu je ank sy pkai. Bedak mybe tkyah kot

sebamed - lotion, mandian, diaper cream, bzu bzu - lotion & mandian, minyak telon - my baby minyak telon plus

youbaby ( mandian buih ) & cetaphil calendula boleh try.

I guna offspring & applecrumby. Full set

try produk joielle best sgt