contraction

Assalam and hi mommies. Saya first baby, so x pandai lg. Nak tumpang tya, kalo xde pecah air ketuban / turun darah, tapi rasa perut sakit sgt, mcm contraction, sakit on off. Adakah itu tanda nak bersalin? Tapi nampak baby gerak2 jgk lg ni, confuse sy.

2 Balas

Kdg xde tnda tpi pert mmgeras pn kira tnda jgk.. tkut dh buka jln..sis kna ke hsptl sb 1st bby jdi sis xde pnglmn..

kerap sakit dalam masa 10 min even nk tuka posisi n bgerak tu tnda nk bersalin