admitted

Assalamualaikum..Mohon doa Dari semua ye..sy dh admitted wad utk melahirkan baby..doktor bg mase sampai 8 mlm utk bersalin..doa Kan smg urusan sy Di permudah Kan ye..tq.. #firstbaby #40weeks

admitted
42 Balas

mg mommy n bby sht sntiasa..Allahuma aamiin..tahniah puan atas kelahirannya..mg anknya mmbsr dgn sht serta mnjd ank yg soleh buat ayah bondanya...Allahuma aamiin

Waalaikumsalam...Semoga semua urusan sis n baby d permudahkan n bjln lancar. Semoga ibu n baby sihat2 slpas perjuangan melahirkan. Fighting 💪💪💪

Waalaikumussalam semoga dmudhkn segala urusan awk dan baby.. moge baby dpt jdi anak yg soleh solehah.. in Sya Allah amin

waalaikumussalam,semoga semuanya dipermudahkn urusan ,dpt mlhirkn secara normal dan x masalah... aamiin

Aamiin. Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusan awak. Semoga awak dan baby selamat ☺️

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

aamiin.. semoga Allah swt permudahkan semua urusan kita melahirkan slmt ibu dan ank aamiin

in shaa Allah slamat sihat smuaa aamiin, sy pon kul 8.30 in shaa Allah, dah bukaan 5 😊

semoga dipermudahkan segala urusan , dan semoga mummy n baby selamat dan sihat hendaknya

Saya pun menunggu jugak....38 weeks 2 days....anak yg lain dah keluar time ni...