Trauma dngan keguguran lepas

Assalam mamy smua. Saya dah 10w dah. 8w dah scan kk mmg nmpak dah janin and heartbeat masa tu. Esok kena repeat scan 10w pula untuk confirmkan EDD sbab period irregular. Tolong doakan smoga baby ni sihat kuat berkembang dngan baik ye. Saya hari2 risau biarpun takde tanda2 pun mcm spotting ke bleeding ke sakit perut ke. Tp tetap risau. Harap sngat scan esok baby berkembang dngan baik and heartbeat masi ade 😭

16 Balas

Jaga emosi ya sis.. sy pun faham sbb pernah gugur 2x, byk tahun cuba nak dpt anak balik.. tmbh dgn mcm2 penyakit lps gugur tu.. sis kuat, kena kuat utk anak tu.. bila sis happy, baby pun happy.. InShaaAllah baik2 semua.. jgn lupa mkn folic acid smp 12w, jaga diri, jaga mkn mnum..