Trauma dngan keguguran lepas

Assalam mamy smua. Saya dah 10w dah. 8w dah scan kk mmg nmpak dah janin and heartbeat masa tu. Esok kena repeat scan 10w pula untuk confirmkan EDD sbab period irregular. Tolong doakan smoga baby ni sihat kuat berkembang dngan baik ye. Saya hari2 risau biarpun takde tanda2 pun mcm spotting ke bleeding ke sakit perut ke. Tp tetap risau. Harap sngat scan esok baby berkembang dngan baik and heartbeat masi ade 😭

16 Balas

Walaikumusalam, sy faham sangat perasaan mummy. Sy pun sebelum ni 2x pernah keguguran di week 5. Setiap kali bleeding /spotting rasa trauma. Mummy doakan yg baik baik saje, insyaallah semoga rezeki mummy kali ni dapat zuriat. Alhamdulillah sy baru je selamat bersalin 3 hari lepas. Fikir positive ya. Sy doakan semoga mummy dan baby sama sama kuat 💪🏻