Trauma dngan keguguran lepas

Assalam mamy smua. Saya dah 10w dah. 8w dah scan kk mmg nmpak dah janin and heartbeat masa tu. Esok kena repeat scan 10w pula untuk confirmkan EDD sbab period irregular. Tolong doakan smoga baby ni sihat kuat berkembang dngan baik ye. Saya hari2 risau biarpun takde tanda2 pun mcm spotting ke bleeding ke sakit perut ke. Tp tetap risau. Harap sngat scan esok baby berkembang dngan baik and heartbeat masi ade 😭

16 Balas

doa ibu hamil mustajab awak. tambah2 dalam bulan puasa ni. awak doa yg baik2 minta yg baik2. inn shaa allah baby xde pape☺️. kalau mcm awak jenis cpt risau boleh je awak nk scan dkt luar tiap2 mggu utk lihat condition baby awak. sebab dkt kk xde scan monthly. paling byk dia scan 3x ja. scan tak memudaratkan baby dlm rahim kita.