boleh ka tak boleh?

Assalam ibu2 yg berpengalaman czer, apaka ubat yg bagus untuk luka dalaman dan luaran? Dan boleh minum pati ikan haruan? Sya sekrg pantang 27hari.

6 Balas

Doc xgalakan minum pati ikan haruan or ikan haruan fresh.. Sbb ikan haruan terlalu kuat boleh myebabkan usus melekat..sbb ade kes mcm tu berlaku.. Next checkup boleh tanya doc sendiri k..

4y ago

Betul.. Doktor pun xgalakkan.. mkn mknan yg high protein sudah mencukupi

biasanya doc tx bg minum pati haruan sis sbb takut nt luka bercantum jd keloid mcm isi lebih tu, seeloknya mkn ikan haruan je terus

Sis ..ni kwn sy bgtau ...dia amalkan vivix .. 4 hari dh blh berjalan .. InshaAllah dengan izin Allah SWT

Waalaikumussalam wbt. Saya makan ikan haruan yang fresh... Buat sup... Goreng buat masak asam...

Jangan minum pati ikan haruan . Lebih baik mkn ikan haruan yg fresh buat sup tu lebih baik .

Makan ikan haruan lagi cepat baik sis..