Confuse -ve or +ve

Hi mumy2 sekaliann. Nk mnta pdpt sma mumy2 yg bepengalaman. Prnh ka mumy2 chck upt slps 2 minggu lewat priod atau 3 minggu tpi upt msh negatif? Then tnggu punya tunggu. Agak2 berapa la mumy2 chck then rsult positif . Sy dah hmpr 3 mnggu lewat priod. Tpi chck upt msh -ve. Cuma breast dan bdn rasa btl2 tk selesa. Breast pn sakit sejak spttnya due period. #ingintahu #advicepls

2 Balas

Hai sis nak tnya sis dah berjaya pregnant ke? Sebab skrang nih saya pulak rasa benda yg sama mcm sis. Period dah delay dekat 3 minggu upt samar2 je.simptom pun sama mcm sis rasa.tapi was2 sebab upt mcm -ve je.😅

3y ago

Hi sis. Ya sy skrg hamil 19minggu. Hritu memng mengndung cuma lmbt upt test positif. Edd pun tk sama dengan last period

ye saya pun macamnie,check upt result negatif tiba2 muntah2 teruk sampai admit wad masatuu baru tahu rupany dah pregnant 8w.