Keputihan semasa mengandung.

Assalam hai..saya nak tnya, ada tak ibu2 disini masa mengandung,dia ada keputihan? Boleh share petua utk hilangkan keputihan? Ada efect apa apa tak? Terima kasih

1 Balas

Salam, saya alami juga masalah ni.. cuma still rasa normal lagi.. ada baca ritu kalau kaler dia kehijau-hijauan camtu kena amik ubat.. tapi kalau still putih dan tak de reaksi lain macam gatal dan terlampau banyak kiranya masih normal la..