What To Drink?

Assalam Hai. Sebelum hamil, sy on control gula.. Sy tak minum manis dan minuman bergula. So untuk ibu hamil, minuman apa yg sesuai diminum bg yg control gula mcm sy? Sekarang sy just minum teh o kosong tapi ada kwn cakap boleh rendahkan hb.. So any suggestion?

9 Balas

Sya spnjang pregnt ni tak suka mkn or mnum manis2,klu buah2an yg manis sya mkn cuma tk selalu la..tu pun klu teringin sangat bru cari..sya mnum susu anmum utk kawal gula.