Air Gula 2nd trims

Assalam. Hai mommies. Nak tanya, air gula mmg kena minum dua kali ke? Berat badan sy naik & lebih. Tp, ada juga mommies yg kena minum air gula 1x je kan..? Bule share tak kenapa. TQ 😘

23 Balas

Saya minum sekali je sebab sekali tu je dah confirm ada GDM so takyah minum kali kedua dah Kalau berat naik pun doktor review blood pressure dan air kencing je 😅

3mo ago

ooo yela. katanya kalo 1st minum da sangkut gdm da takyah minum lg da. sbb result da mmg +ve. okay2, thanks ya.