Menjaga anak

Assalam hai.. ada tak kat sini yg anak nya mak mertua yang jaga? Anak saya mak mertua yg jaga.. lama kelamaan rasa mcm geram la, sakit hati.. mak mertua suka kompalin cara saya jaga anak..ada saja yg xkena di mata dia, seolah olah saya xpandai nak uruskan ank.. saya letak anak kat rumah mertua pon ada dua sebab.. 1)sbb ofis sebelah rumah mertua 2)sbb anak langsung xnk minum susu botol .. insyaAllah bulan depan anak dah boleh makan,kemungkinan saya akan letak anak dekat rumah mak saya sendiri.. adik saya pon bole tngk2 kan ,dia pon xbekerja.. dah lama benda ni saya pendam, bila bg tau suami.. dia ckp layankan je.. bnda saya yg hadap bukan dia.. ??

5 Balas

Knpa awal2 xletak umah mak..sbb mntua mmg akn ada masalah sikit...