Tolong sayaaa momiesss?

Assalam dan hai smua, sy jnis haid x tratur.. Tapi baru² ni dlm masa dua bulan haid sy cntik ja.. Sy dan suami pn mrancang dlm wktu subur tu.. Skg breast sy sakit, paling sakit klau tsntuh puting tu, cpt penat, cepat lapar, perut kdg² ada rasa sakit jg.. Sptnya 13/03/2020 ni sy period.. Tp simptom tu dtg skg, nak cek upt tpi tkt kecewa ? 4 tahun da sy mnunggu.. Slalu kcwa sj bila cek upt. Korang ada x yg priod x tratur dan alami pnglmn sprti sy? Plis sharee ? ada yg brjaya preggy tak?

9 Balas

saya period teratur, dari awal tahun hari tu saya guna opk utk cari waktu subur. masa subur jumpa pada cd20. pagi tadi cek upt dapat positif, selama seminggu saya ada rasa sakit senggugut, asyik nak tidur, letih lain macam. saya TTC 3tahun.

4y ago

Wahh tahniah awak.. Smoga awak dan bby sihat slalu.. Doakan sy ya awak smoga thun ni sy dpt prgnt 😭