Tolong sayaaa momiesss?

Assalam dan hai smua, sy jnis haid x tratur.. Tapi baru² ni dlm masa dua bulan haid sy cntik ja.. Sy dan suami pn mrancang dlm wktu subur tu.. Skg breast sy sakit, paling sakit klau tsntuh puting tu, cpt penat, cepat lapar, perut kdg² ada rasa sakit jg.. Sptnya 13/03/2020 ni sy period.. Tp simptom tu dtg skg, nak cek upt tpi tkt kecewa ? 4 tahun da sy mnunggu.. Slalu kcwa sj bila cek upt. Korang ada x yg priod x tratur dan alami pnglmn sprti sy? Plis sharee ? ada yg brjaya preggy tak?

9 Balas

Mcm sye sblm ni pun haid x teratur..dan start dri bulan 6 thun lps period sye dh ok ..tiap2 bln dtg smpai awal bln 11.. Bln 12 x dtg..dan time tu kjp2 nk pitam..lemah x larat kje.. bile test 1 line je..dan awal bln 1 sye g klinik sbb dh lebih 10 ari xleh tdo..tdo pun 3/4 jam sehari..dokter suh test dan naik 2 line tpi samar2...pastu bpe ari lps tu sye try test lgi dan naik 2 line..alhamdulillah skrg sye dh disah kan mengandung 10week.. Selepas 3 tahun tunggu..

4y ago

Sy dah cek td baru je, sbb rasa xcited sngt nak cek.. Tp resultnya sangat mngecewakan.. Huhu nak nges 😖😭