Tolong sayaaa momiesss?

Assalam dan hai smua, sy jnis haid x tratur.. Tapi baru² ni dlm masa dua bulan haid sy cntik ja.. Sy dan suami pn mrancang dlm wktu subur tu.. Skg breast sy sakit, paling sakit klau tsntuh puting tu, cpt penat, cepat lapar, perut kdg² ada rasa sakit jg.. Sptnya 13/03/2020 ni sy period.. Tp simptom tu dtg skg, nak cek upt tpi tkt kecewa ? 4 tahun da sy mnunggu.. Slalu kcwa sj bila cek upt. Korang ada x yg priod x tratur dan alami pnglmn sprti sy? Plis sharee ? ada yg brjaya preggy tak?

9 Balas

saye 2 mggu lebih breast sakit....ingat pregnant..dh nk 2 tahun ttc..sbb sllu breast sakit 2 3 hari before period..mengharap lh kn.. Tgk2 esok (harini)die period. Bulan ni kena usaha lebih sikit. Tak pernah putus asa..think positif saja. Doakan saya juga bulan ni sy berhasil..

4y ago

Aminnnn sis.. Smoga kita sama² berhasil ya.. Aminnn yra