Tolong sayaaa momiesss?

Assalam dan hai smua, sy jnis haid x tratur.. Tapi baru² ni dlm masa dua bulan haid sy cntik ja.. Sy dan suami pn mrancang dlm wktu subur tu.. Skg breast sy sakit, paling sakit klau tsntuh puting tu, cpt penat, cepat lapar, perut kdg² ada rasa sakit jg.. Sptnya 13/03/2020 ni sy period.. Tp simptom tu dtg skg, nak cek upt tpi tkt kecewa ? 4 tahun da sy mnunggu.. Slalu kcwa sj bila cek upt. Korang ada x yg priod x tratur dan alami pnglmn sprti sy? Plis sharee ? ada yg brjaya preggy tak?

9 Balas

Hye sis nirwana.. Sme dgn sya... Tpi sya buat xtau je.. Mls nk pk.. 😁

4y ago

Ooo.. Kalau sblum2 ni mmg stress.. Tapi kali ni mmg buat xtau je.. Buat x reti