Dah 39 week , sakit kangkang sgt , mengeras2 mcm sengttpi belum Ade tanda2.. Ade tak yg mcm saya. .

Assalam. Ade tak mcm saya sakit kelangkang makin sakit. Rase mcm bengkak kt ari2. nk bangun dari katil Pon seksa. mengeras2 Pon Ade kerap mcm sengugut. dah 2 minggu mcm tu. due date 11/8. skrg dah nk msuk 39 weeks. risau jgk baby besar duduk lama2 kt dlm. pagi2 bawak jalan sekeliling rumah. engt nk bg mudah buka jln tpi kangkang yg sakit. Ade tak yg mcm saya?? semoga ibu2 mudah bersalin Dan doakan saya jgk yea

12 Balas

sama kita haha . tapi belum ada tanda lagii nie . due 5.8 naa

1y ago

dekat dah due tu.. belum Ade tanda2 bersalin ye?

sma mcm sya tpi sya bru 36 week

1y ago

ank kedua