39 weeks tapi belum ad tanda nk bersalin

Hai ibu ii...siapa kt sini due 2/5 tpi tak beranak lgi...tanda pon tkde..aduhh risau nya..esok dh due.. berdebar rase...ade yg same mcm sy kew.. senaman dh buat..jln ii pon dh buat tpi still tkde trun tanda...hrap ii tk kene czer la...#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

sy anak first dah sampai due xde tanda apa.. pstu ada baca petua org kta mkn nenas muda... tp jgn mkn byk.. alhamdulillah sy mkn tgh hr mlm tu turun tanda

semoga dipermudahkan urusan bersalin. byk² berjalan sis, bersama suami. buat ketampi, naik turun tangga

Semoga dipermudahkan urusan sis 😊 faham sangat perasaan tu sbb anak first saya overdue 5 hari 😉

mg dpmudahkan segalanya amiin