Harga bersalin di hosp kerajaan 2023

Assalam.. ada yg boleh share tak latest rate harga bersalin di hospital kerajaan (cth utk bilik, prosedur, etc) atau bil hospital korg. Thank you! ☺️

2 Balas

Saya bersalin d serdang bulan 11 haritu. Rate tu saya takpasti. Tapi saya dalam labourroom 15 jam. Saya bersalin malam. Bilik pulak ikut luck kekosongan. Saya dapat bilik kelas 2. Ada aircond . Duduk sehari je dalam ward sbb baby kencing dan berak pada pagi hari. Bil 16 ringgit je

1y ago

waaa thank you for info 😍🥰👍🏻

Depends kat hospital. Kena check