Hospital Putrajaya

Ada siapa2 ada pengalaman bersalin di hospital putrajaya ke tahun 2023 ni (bukan fpp)? Thank you.

1 Balas

Saya mmg brhajat nak brsalin dkt Hspital Putrajaya, tp due 16/11 nnti. Sy ada kena buat follow up dkt Hspital Ptrjaya jgk sbb ad thyroid haritu, tp skrg Alhamdulillah dah takde. Sy ada tanya nurse dkt hspital ni kalau nak brsalin bkn pakej fpp mcm mn, apa nk kena bwk smua, dia ckp walk in aje, bwk bku pink smua tu, kiranya masa rasa sakit nk brsalin tu, trus aje pegi Hspital Putrajya. Sepupu saya dah 3 kali brsalin dkt sini, tiga2 czer sbb dia ad gdm, dia bgtau kos kena byr 1k lbh sbb czer. Jd kita standby ajela 1k lbih.

9mo ago

Sangat membantu. Terima kasihh ☺️