Hospital bersalin swasta area KL

Hi. Boleh tlg share hospital bersalin swasta area KL yg bagus & affordable? Kalau boleh share skali dgn nama doktor. Thank you

9 Balas

Sy bersalin di MSU Medical Shah Alam. Pakej start 2888 utk normal delivery, my total bil dlm 5k sebab ada complication sikit masa bersalin.

mak hai xpelq org yang mampu je boleh salin sana. .kita salin krajaan je ank kita sht pn dh ckup

hosp addora, Dr. kam . tu pun tengok bini fizo bersalin🤣

UMSC, Prof Dato Siti Zawiyah. Normal around RM4k ++

Kalau saya Hospital PUSRAWI, KL dengan Dr Asmah👍👍👍

11mo ago

Harga brp?

boleh try pantai kl.. dr. edora baik sgt

11mo ago

Harga brp?

rmaai g brsalin hospital edora mahal x

11mo ago

Ikut pakej. Kalau single bedded starts with 4.5k++ for normal delivery

hospital naluri 😃

Gleneagles

11mo ago

Boleh tahu siapa doktor u?