Misi Garang

Assalam. Ada x yg dpt misi garang? Sikit2 nak marah. Masa bru nak buat buku dia suruh tulis sdri lepas tu bila minta pen dia jeling dan buat muka marah sambil hulur pen. Sy rasa x ada ibu hamil dtg bawa pen tp knp dia perlu marah. Bila kita tnya masalah kita contoh cirit- birit, dia mula la nk marah, bkn nasihat atau bg saranan yg baik. Dia ingt kita saja n suka nak sakit. Pelik btul la. Mcm mn la nak atasi masalah mcm ni. Tpksa juga jmpa dia tiap bulan. Dh jd mak2 hamil ni dh la hati tisu. Huuu

73 Balas

Kalau sy, sy ambil nama dan buat je aduan.

elok tukar kerjaya jgn jd misi. hurgh

Alhamdulilah nasib dapat misi yg baik

bnyakkn bersabar sis

ramai2 misi, sorang je sy jumpa yg mcm tu.. masa mula2 nak confirmkan kehamilan.. dia siap marah sy, "kenapa dtg sini,pegi kaunter sana la.. sini untuk orang yang mmg dah mengandung je!" dgn muka grg.. nak nangis rasa dhla kita baru 1st time, pastu xtahu pape.. nasib husben tenangkan.. dpt dr yg baik je.. lepastu husben doa biar dpt nurse baik2.. alhamdulillah sampai skrg nurse yg sy dpt smue baik2 siap share mcm2 tips lagi tu 😁😁😊

Haa.. persn tak ada banner kt klinik tu.. kita jgn aniaya jururawat.. so, kita pon kne buat banner jugk kt klinik tu, tulis.. sila layan pesakit kerana pesakit juga manusia.. 😂😂😂

Alhamdulillah skrg kat kk pasir gudang ibu2 preggy stiap kali appmt trus jumpe doc... bkan misi2 yg layan skrg.. tp misi2 sume ok2.. tgok tmpt agaknye...

Wsalam... Kalau depa marah jangan la kita pun nak marah....bersabaq... Jawab tara cheq jawab... Dah lama ka duk marah2 ni... Rasa nak duk klinik cerok mana pulak.... Jangan marah cakap sambil senyum... Kita ada adap... Mak ayah besarkan kita dengan adap cakap elok3.... Kami ni hormat nurse jangan la sampai kami viralkan nurse dekat fb sat gi sapa duk malu sapa duk susah.... Ha kan senang je... Sbb aku dah sound sorang yg kurang ajaq macam tu masa ayah aku duk kat klinik.... Kita bukan nak kurang ajar tapi kita tegas

5y ago

Sokong sis.. Kdg2 kite kena sound klau org nak lebih2 ni ☺

Buat aduan...xpun minta tukar klinik lain

Sabarlah sis...