Misi Garang

Assalam. Ada x yg dpt misi garang? Sikit2 nak marah. Masa bru nak buat buku dia suruh tulis sdri lepas tu bila minta pen dia jeling dan buat muka marah sambil hulur pen. Sy rasa x ada ibu hamil dtg bawa pen tp knp dia perlu marah. Bila kita tnya masalah kita contoh cirit- birit, dia mula la nk marah, bkn nasihat atau bg saranan yg baik. Dia ingt kita saja n suka nak sakit. Pelik btul la. Mcm mn la nak atasi masalah mcm ni. Tpksa juga jmpa dia tiap bulan. Dh jd mak2 hamil ni dh la hati tisu. Huuu

73 Balas

buat xtau jerk.. demi ank dlm perut..

So far, misi yg cek saya semua friendly.

Tgk byk ibu2 mengadu pasal layanan misi atau doc di kk....sy pun Dua hati nak pegi buat check up di kk atau private clinic...so last2 sy decide buat dekat private ja...sbb sy ni lain sikit...klu org marah, sy pun mcm nak juga marah.susah sikit. Pantang kena buli. Selalu nak protect diri sendiri ja😅😅😅

5y ago

Sis mampu bolehlah... Org mcm kami ni x ada pilihan... Kena buat kat KK juga walaupun kena hadap semua... Saya percaya semua ibu hamil nakkan checkup kat klinik swasta sebab selesa, xperlu tggu lama dan sbgnya termasuklah x perlu hadap misi atau doktor garang macam di KK.