kuning baby

Assalam.. Ada tak petua untuk kurangkan kuning bby dalam msa singkat.. Anak saya kuning tinggi (bacaan 290).. Doc ckp sbb ibu darah O+, kuning baby akan tinggi.. Boleh bg cara rawatan yg berkesan tak..?

11 Balas

kerap susukan bby dgn susu bdn. selain tu saya ikhtiar mandikn bby dgn air rebusan buah keranda cina. try google . alhamdulillah kedua dua anak saya serasi . yg abng 1minggu je . yg adik 2minggu sbb last minute baru teringt nk mndikn dgn air tu . maklumla pantang sndiri pasal tak bole rentas negeri 😭😭