Sakit perut mengucuk²

Tdi sya sakit perut sangat mengucuk. Rasa nk nangis. Kalau sya g hospital. Diaorang nk cek x. #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

7 Balas

cek je. nnti doktor scan. sy ari tu mse ngndung 3 bln sakit hmpir 2 minggu sakit on off. 2 kli scan xde pape cyst xde apendiks pun x sbb apendik atas sy sakit kt bawah perut belah tepi..saya sbb berdiri terlalu lama 2 hr sebelum tu sbb sy ambik job promoter. dr pg smpai mlm berdiri

pergi hospital je sis. mmg diaorg akan cek sis. jgn risau. kalau diaorg bebel smua pekakkn telinga je sis. yg pnting kselamatan ibu dn bby😊. tkut nnti jd apa2 kta juga akan d perslahkan knapa x pg hospital kalau sakit. better pgi hospital dri kta teroverthinking🤭

yes itu yg trbaik..at least kita tahu apa permasalahan yg berlaku yg kita tak nmpk..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

diorang akan check. paling cikai diorang akan palpate. kalau pregnant, selalunya dia akan scan sekali alang2.

Boleh je bagitahu sakit perut & tgh pregnant

Of course lah pihak hospital cek