Sakit Menusuk Bawah Perut

Hii mommss. Sya dah msuk 5++ pregnancy.. Perut bawah sya slalu sakit asal jam 9 bgtu atau 8 stngah malam mulai sakit.. Kadang smpai sya xboleh bngun dan bjalan.. Sya risau.. Normal ker atau kena rujuk dr?? Appointments sya next month lama lagi nak tnggu.. Sya mls nak pgi hospital klau bukan masa appointments.. Ibu2x pernah tak melalui??

1 Balas

sy pnh tye doc , dia kata normal je.. tp klo sakit tkbole tahan sgt boleh pergi hospital terus .. hehe

5y ago

Oo bgtuuu.. tq respon kak🤗🤗