set berpantang

Assaalam hai semua.. Sy nk tnye set berpantang jenama ape yg ok... Bajet 500 ke bwk.. Sy pregnnt ank pertame xtau sgt pasal set berpantang yg mne ok... Blh korng kongsi...tq

38 Balas

Set ptg bajet

nona roguy

Suzyhoney

Set full

sy je yg msh guna ubt tradisional😅

Sy pn tgh survey,ramai suggest nona roguy.. Sy Google blog2 pn byk yg +ve respond NR ni. Sy pn plan bli loose mana yg nk guna je, jamu2 x brani nk beli lg sbb xtau keadaan baby nnt camne...just cri melibatkan jagaan luaran yg x perlu makan2.

5y ago

Sy beli sariayu tuk bersalin ni, NR sy beli phytonatal je. Sariayu set dia dlm bentuk losyen param pilis dia lbh mudah.sume beli kt shoppe.

set spa & ma murah, kat shoppe.

Tanamera

First time mommies cuba nona roguy the best set berpantang yg saya pernah guna,membuang lawas darah nifas lancar dan banyakkan susu

Bengkung yg ni